Opakowania na RYBY I MIĘSO
Opakowywanie żywności nie jest łatwe, gdy ryby i mięso mają wybredne upodobania. Słone, tłuste, w sosie lub z ostrych krawędzi — wymagają indywidualnego podejścia, które uwzględnia wymagania dotyczące przechowywania i atrakcyjną prezentację produktu. Aris chętnie podejmuje się takich wyzwań.
OPAKOWANIA DLA PRODUKTÓW MIĘSNYCH
W elastycznym opakowaniu można znaleźć przekąski z suszonego mięsa. Często dodaje się do nich wiele przypraw, aby uzyskać bogaty smak. Przyprawy, a także konieczność hermetycznego pakowania produktu, są kwestiami, które nasi technolodzy skutecznie rozwiązują.
Przekąski mięsne tradycyjnie są sprzedawane w workach typu doy-pack (stojące worki) lub workach z trójstronnym zgrzewem.
Wygodnie jest umieszczać je na stoiskach handlowych z logo i przy kasach. Metoda ta jest tradycyjnym sposobem sprzedaży na targu.
Jednak nie musisz się ograniczać tylko do tego i możesz wybrać inny rodzaj opakowania na mięso.
OPAKOWANIA DLA RYB I OWOCÓW MORZA
Doy-pack (stojące worki), stabilo (worki z czterema zgrzewami), worki z płaskim dnem, worki z trójstronnym zgrzewem i inne — możesz skorzystać z prawie każdego worka, w zależności od cech produktu.
Wybór opakowania do ryb powinien uwzględniać wymagania dotyczące przechowywania i miejsca sprzedaży, a także cele marketingowe, które opakowanie ma spełniać.
CO PAKUJEMY?
Jeśli chodzi o produkty do przechowywania w zamrażarce, zwracamy uwagę na stabilność rybne opakowanie w niskich temperaturach. Po rozmrożeniu materiał pozostanie wytrzymały i szczelny.
Opakowania na ryby muszą być wyjątkowo wytrzymałe. Jego celem jest zapobieganie wyciekom płynów i odporność na “agresywne” przyprawy, ponieważ sos może być pikantny.
Nieobrane krewetki, małże i inne owoce morza mogą próbować uszkodzić opakowanie. Wiemy, jak używać najbardziej odpowiedniej folii plastikowej do takich produktów.
Pikantne, słone i tłuste — wybierzemy woreczki na mięso i ryby uwzględniające wszystkie parametry.
MOŻLIWOŚCI I CECHY
Oryginalny wygląd można uzyskać, tworząc opakowania na ryby o różnych kształtach, dodając okienka i wytłaczając folię.
Tworzymy odrywane nacięcia i dodajemy zamek błyskawiczny dla wygodnego przechowywania i łatwego otwierania.
DLACZEGO WARTO WYBRAĆ NASZE OPAKOWANIA?
Specyfika przechowywania mięsa, ryb i owoców morza nie pozwala na wybór standardowego opakowania dla nich z internetowego sklepu. Dlatego opakowania dla tych produktów mogą być opracowane tylko w ramach indywidualnego projektu.
W procesie wytwarzania opakowania na mięso i ryby firma Aris Pack kieruje się najwyższymi standardami jakości i bezpieczeństwa żywności. Dzięki naszym zaawansowanym technologiom produkcyjnym oraz wieloletniemu doświadczeniu, oferujemy opakowania do mięsa, które skutecznie zabezpieczają świeżość mięsa i ryby, zachowując smak i teksturę. Nasza profesjonalna ekipa menedżerska doskonale zna się na różnych rodzajach materiałów, co pozwala nam dostosować ryby opakowania do specyfiki różnych rodzajów mięsa i ryby, zapewniając nie tylko ochronę produktu, ale także spełniając oczekiwania klientów co do estetyki i funkcjonalności opakowania.
Skontaktuj się z nami pod adresem sales@aris.ua, aby omówić swoje zamówienie z kierownikiem, uzyskać poradę i darmową wycenę kosztów!